Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?

Eron jälkeen jää epävarmuutta siitä, mitä toinen osapuoli tuntee. On luonnollista haluta ymmärtää entisen kumppanin tunteita ja saada selvyys siihen, ovatko he edelleen kiinnostuneita tai jos suhteessa on vielä jäljellä tunnetta.

Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?
Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?

Tässä tilanteessa herää kysymys: ”Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?”

Usein vihjeitä heidän tunteistaan voi löytää heidän käyttäytymisestään ja vuorovaikutuksestaan sinua kohtaan, erityisesti nykyaikaisissa viestintävälineissä.

Merkit siitä, että entinen kumppanisi tuntuu edelleen sinua kohtaan

He pitävät yhteyttä viesteillä tai puheluilla

Yksi tavallisimmista merkeistä on jatkuva yhteydenpito entisen kumppanin taholta. He voivat lähettää tekstiviestejä tai soittaa sinulle usein. Tämä voi olla merkki siitä, että he haluavat ylläpitää yhteyttä kanssasi ja pitää sinut elämässään läsnä.

Tekosyyt kommunikoida

Toinen merkki voi olla tekosyyt, joita entinen kumppani keksii kommunikoidakseen kanssasi. He voivat löytää syitä keskustella arkipäiväisistä asioista tai jakaa mielenkiintoisia tapahtumia elämässään vain pitääkseen keskustelun käynnissä.

He seuraavat sinua sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median seuranta voi myös olla vihje. Jos exäsi seuraa edelleen aktiivisesti julkaisujasi, tykkäilee tai kommentoi niitä säännöllisesti, se voi viitata siihen, että hän haluaa pysyä ajan tasalla elämästäsi ja säilyttää jonkinlaisen yhteyden.

He ottavat yhteyttä ystäviisi tai päinvastoin

Toinen merkki saattaa olla se, että exäsi ottaa yhteyttä ystäviisi tai päinvastoin, hänen ystävänsä ottavat yhteyttä sinuun. Tämä voi osoittaa, että hän haluaa pitää sinut elämässään mukana tavalla tai toisella. He saattavat tiedustella kuulumisiasi tai kysellä sinusta.

He ovat mustasukkaisia tai haluavat herättää mustasukkaisuutta

Jos entinen kumppanisi osoittaa mustasukkaisuutta tai pyrkii herättämään mustasukkaisuutta sinussa, se voi olla merkki siitä, että hänellä on edelleen tunteita. Hän saattaa tuntea omistushalua tai kaipuuta huomioosi ja haluaa herättää kiinnostustasi osoittamalla tunteitaan.

He estävät ja poistavat estoja usein

Jos entinen kumppanisi toistuvasti estää ja sitten poistaa eston sinusta sosiaalisessa mediassa tai muissa viestintäkanavissa, se voi olla merkki siitä, että hänellä on edelleen ristiriitaisia tunteita. Tällainen käyttäytyminen voi heijastaa halua pitää sinut elämässään mukana vaikuttamatta kuitenkaan olevansa liian lähellä.

He eivät pääse yli erosta

Jos exäsi ei tunnu etenevän tai unohtavan suhdetta, se voi olla merkki siitä, että hänellä on vielä tunteita sinua kohtaan. Hän saattaa vertailla nykyisiä kokemuksia menneisiin hetkiin kanssasi ja ilmaista surua tai kaipausta menetetystä suhteesta.

He osoittavat vahvoja tunteita sinua kohtaan

Jos exäsi ilmaisee voimakkaita tunteita sinua kohtaan julkisesti tai yksityisesti, kuten rakkaudenosoituksia, kiintymyksen osoituksia tai jopa vihanpurkauksia, se voi viitata siihen, että hänellä on edelleen voimakkaita tunteita sinua kohtaan, olivat ne sitten myönteisiä tai kielteisiä.

He puhuvat jatkuvasti menneisyydestä

Jos entinen kumppanisi jatkuvasti palaa menneisiin hetkiin ja muistelee yhteisiä kokemuksianne tai suhteenne aikaisia tapahtumia, se voi olla merkki siitä, että hänellä on edelleen tunteita sinua kohtaan. Tämä voi osoittaa kaipuuta tai halua säilyttää yhteys menneeseen.

Mistä tietää, onko exällä vielä tunteita?

He kutsuvat sinua jatkuvasti ulos

Jos exäsi jatkaa sinun kutsumista ulos yhteisiin tapahtumiin, tapaamisiin tai muihin aktiviteetteihin, se voi olla merkki siitä, että hän haluaa säilyttää läheisyyttä kanssasi tai pitää sinut elämässään mukana.

He haluavat tietää rakkauselämästäsi

Jos entinen kumppanisi tiedustelee säännöllisesti rakkauselämästäsi tai nykyisistä suhteistasi, se voi osoittaa kiinnostusta siitä, missä vaiheessa olet elämässäsi. He saattavat olla kiinnostuneita siitä, oletko liikkumassa eteenpäin vai säilyykö sinun ja heidän välillään vielä mahdollisuus.

He soittavat tai lähettävät viestejä humalassa ollessaan

Jos entinen kumppanisi soittaa tai lähettää viestejä sinulle humalassa ollessaan, se voi olla merkki siitä, että hänellä on edelleen tunteita sinua kohtaan. Humalatilassa voi kadottaa estoja ja ilmaista tunteita, jotka saattavat olla piilossa selvin päin ollessa.

He eivät halua palauttaa tavaroitasi

Jos exäsi ei halua palauttaa sinulle kuuluvia tavaroita, se voi olla merkki siitä, että hän haluaa pitää jonkinlaisen siteen välillänne. Saattaa olla, että hän haluaa säilyttää muiston teistä tai pitää sinut jollain tavalla lähellä.

He muistelevat lämpimästi vanhoja muistoja

Jos entinen kumppanisi muistelee lämpimästi vanhoja hetkiä tai tapahtumia, se voi olla merkki siitä, että hänellä on edelleen tunteita sinua kohtaan. Muistelu voi liittyä kaipuuseen tai haluun säilyttää yhteys menneeseen.

Mitä tehdä, kun tiedät, että entinen kumppani vielä tunteita?

Ymmärrä omat tunteesi

Ennen kuin teet mitään, on tärkeää tarkastella omia tunteitasi entistä kumppaniasi kohtaan. Tunnetko vielä tunteita häntä kohtaan vai oletko jo liikkunut eteenpäin? On tärkeää olla rehellinen itsellesi ja tunnistaa omat tunteesi ennen toimintaan ryhtymistä.

Käy avointa keskustelua

Jos tiedät tai epäilet entisen kumppanisi vielä tuntevan sinua kohtaan, avoin keskustelu hänen kanssaan voi olla hyödyllistä. Voit ilmaista omat tunteesi ja kuunnella hänen tunteitaan. Kysy suoraan hänen tunteistaan suhteeseen ja miten hän näkee tilanteen.

Aseta rajat ja ota aikaa

Jos huomaat, että entinen kumppanisi tunteet ovat ristiriitaisia ja et ole varma omista tunteistasi, saattaa olla hyödyllistä asettaa selkeät rajat ja ottaa aikaa tilanteen selvittämiseksi. On tärkeää olla lempeä ja kunnioittava, mutta myös selvittää omat tarpeet ja rajasi.

Ole rehellinen ja kunnioittava

Kun käsittelet entisen kumppanisi tunteita, ole rehellinen omista tuntemuksistasi ja tulevaisuuden odotuksistasi. On tärkeää olla kunnioittava ja empaattinen, vaikka tilanne olisi monimutkainen.

Anna itsellesi aikaa ja tilaa

Muista antaa itsellesi aikaa prosessoida tilannetta. Jos tunnet tarvitsevasi tilaa ja aikaa, ota se itsellesi. Ota aikaa arvioida tilannetta ja miten haluat edetä entisen kumppanisi kanssa.

Lopulta on tärkeää kuunnella omia tarpeitasi ja tunteitasi tässä tilanteessa. Ole avoin kommunikaatiossa entisen kumppanisi kanssa ja pidä mielessäsi, että tehdäkseen päätöksiä tarvitset ehkä aikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *